Matchmaking

Battle League 15/6/2019

De voorlopige matchmaking is bekend! Zoals altijd is matchmaking wel onder voorbehoud van wijzigingen en geen garantie. 

De matchmaking van een kickboksgala is uiterst belangrijk! Daarom zorgen wij ervoor dat een onafhankelijke partij de matching regelt. Voor deze editie is Regina Spanjaard onze sportieve matchmaker.

Aanmelden vechter – digitale fightpassport

Heb je jouw vechter(s) al aangemeld? Nee, doe dit dan zo spoedig mogelijk. Aanmelden doe je door middel van het volledig invullen van het excel sheet (per vechter apart). Voor een soepele registratie voortgang van de vechter(s) in het digitale fightpassport is het belangrijk dat de gegevens volledig én juist worden aangeleverd. Dit betekend dat alléén inschrijvingen die door middel van een Excel bestand zijn aangeleverd worden verwerkt.

Inschrijvingen die onvolledig zijn of op een andere wijze, dan het Excel bestand, worden niet verwerkt.

Digitaal Fightpassport

Met ingang van 2019 is het uniforme digitale wedstrijdboekje van de Nederlandse Vechtsportautoriteit in gebruik genomen door alle bonden. Het Fightpassport is een digitaal systeem in een online Cloud, dat actief gebruikt gaat worden door de bonden en ringartsen. Daarnaast krijgt de vechter zelf ook inlog in het digitale systeem om de actuele status en record te kunnen inzien. De inloggegevens voor het Fightpassport voor de bonden en ringartsen worden uitgegeven via de VA. De inloggegevens voor de vechters worden via de bond uitgegeven. Inloggen in het Fight Passport kan via deze link.

Get ready to battle!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/battle/domains/battleleague.nl/private_html/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 986